hello semua!!

assalamualaikum semua....

mashaAllah....rindunya dengan blog ni...
dah lama betul x update...
semua pa khabar??

kenapa dah lama x update blog??

siha sedar yang sejak siha dah habis kolej, siha jarang sangat2 update blog ni..pemalas sangat dah sekarang ni..zaman belajar dulu ada macam experience yang nak dikongsi, maklumlah kan, zaman belajar dulu rasa macam life ni terisi dengan macam2 aktiviti and ragam manusia..bila dah graduate, kerja pon x tentu hala, hidup pon cam bosan je, so xde la benda yang nak diupdate sangat pon..

ok, insyaAllah, after this, siha nak rajinkan diri balik nak update blog..hehehe

kalau nak tanya pasal life siha, terus terang cakap, lately ni macam2 yang dah jadi dalam hidup siha, macam2 pengalaman yang siha dah lalui dalam hidup, pengalaman mematangkan kita..,

lepas ni siha update blog tiap2 hari yer..jangan lupa baca taw..haha


terlambat update:selamat hari raya +happy birthday to me..

assalamualaikum blogger2 sekalian...

da lama rasanya sia x update blog..so siha nak story sikit pasal life siha...

1-selamat hari raya..

hari ni baru sempat nak update pasal raya..raya tahun ni alhamdulillah,menarik jugak..cuma x sempat nak bertandang kat rumah sesapa pon..huhu

biar gambar berbicara..





~musim buah la katakan~





2- Happy birthday to me..

Alhamdulillah sangat2,masih dipanjang umur,dah 22 tahun dah..bila difikir2 kan balik,dah lama siha hidup kat muka bumi Allah ni..22 tahun!! terasa sebak sangat mengenangkan 22 tahun yang siha dah sia2 kan ni,terasa masih belum menjadi hamba Allah yang 'sebenar' lagi..harap2 siha boleh jadi insan lebih bermanfaat dimasa2 yang akan datang..amin3..

siha rasa terharu sangat dengan ucapan orang sekeliling,terima kasih semua!!..11 ogos hari tu,bos siha sambut besday siha dengan cucu dia sekaligus..cucu dia lahir 11 hb,and siha punya besday 12 ogos,so sambut sekali je la..

tetiba nama jadi 'nursiha' pulak..hee






~dah macam anak n mak pulak dah,,hehe~

~


~opismate..termasuk adek siha sekali..hehe~


esoknya tu 12 ogos,kawan siha bagi cupcake kat siha..thank u syamira !!