hello semua!!

assalamualaikum semua....

mashaAllah....rindunya dengan blog ni...
dah lama betul x update...
semua pa khabar??

kenapa dah lama x update blog??

siha sedar yang sejak siha dah habis kolej, siha jarang sangat2 update blog ni..pemalas sangat dah sekarang ni..zaman belajar dulu ada macam experience yang nak dikongsi, maklumlah kan, zaman belajar dulu rasa macam life ni terisi dengan macam2 aktiviti and ragam manusia..bila dah graduate, kerja pon x tentu hala, hidup pon cam bosan je, so xde la benda yang nak diupdate sangat pon..

ok, insyaAllah, after this, siha nak rajinkan diri balik nak update blog..hehehe

kalau nak tanya pasal life siha, terus terang cakap, lately ni macam2 yang dah jadi dalam hidup siha, macam2 pengalaman yang siha dah lalui dalam hidup, pengalaman mematangkan kita..,

lepas ni siha update blog tiap2 hari yer..jangan lupa baca taw..haha


0 ahli syurga in the house: