tahniah tahniah tahniah

assalamualaikum..

ok,semakin hari semakin ramai kawan2 yang kahwin..baru2 ni, dalam bulan syawal ni, ada seorang kawan kolej siha yang dah selamat membina masjid..ada dapat jemputan dari dia, malangnya x boleh nak pi..huhu..





tahiniah buat faiz and hanim..kawan siha yang pengantin lelaki tu..



nak ucap tahniah jugak buat kawan seperjuangan, madihah ismail..dia pon kawan kolej siha jugakk...dia kawen bulan april ari tu..tapi lambat pulak nak update kat blog ni..now dah pregnant dah..tahniah dyha..



~kawan2 kelas~


 tahniah jugak buat kawan kelas siha yang sorang ni, kak yati yang dah selamat bertunang and dah nak kawen x lama lagi..ni pon siha lambat update..hihi


~kak yati ni 3 years older dari siha..dia ni sellalu  group ngan siha time nak wat esaimen and presentation.~



and nak ucap tahniah jugak kat kawan siha yang sorang ni sajida and jat..depa pon sebaya ngan siha jugak..tapi depa bukan lah kawan kolej mahupun sekolah,..sajida tu kawan kepada kawan siha.. and jat tu kawan abang siha..pon kawen bulan april/mei, cuma siha lambat update..now sajida dah pregnant pon..hehe.










5 ahli syurga in the house:

✿ pink velvet ✿ said...

pasni ang pulak, hehe~

seeha said...

@✿ pink velvet ✿ tu x ley nak dipastikan lagi arr.calon pon xdak lagi

Myraamirah Azhar said...

Ehem2 pic no 2 tu...

Myraamirah Azhar said...

Ehem2 pic no 2 tu...

seeha said...

@Myraamirah Azhar hehehe..marka lama usah dikenang wei