review: tonymoly tomatox magic white massage pack

assalamualaikum..

mesti ramai yang dok tengah gelak terguling2 bila tengok tajuk entry siha kali ni berkenaan dgn review beauty product..hahahaha..sebenarnya siha pon nak gelak gak..tapi nak buat macam mana kan, dah cuba produk baru, buat pi la review sikit kat hampa semua..hahaha

siha dok usha produk tonymoly ni berkurun dah, tapi waktu tu produk ni x berapa nak femes lagi , kalaw adapon,jenuh gak la nak mencari....one day, kat fb siha nampak satu page ni dok mnjual some of product tonymoly..berbunga la hati waktu tu..siha teringin nak ada produk tonymoly sebab product dia semua cute2 wei..sama cam product baviphat jugak..

~ni produk baviphat~


satu lagi knapa siha teringin sgt nak try benda alah ni adalah kerana :


hahaha,sebab joong ki pon terlibat ngan produk ni jugak..mwahahaha..

so ari tu siha dah selamat mencuba produk ni..siha beli trial pack ja,sebab siha nak tengok dia ok ngan my skin or not.kang x pasal2 membazir pulak...waktu siha beli tu herga dia agak murah berbanding biasa..6 pack = rm 10 je..1 pack tu cam banyak gak..bagi yg nak berjimat, 1 pack tu boleh pakai 2 kali..




produk ni bentuknya cam cream..cara nak pakai senang je..cuci muka bersih2, lepas tu,hampa ambek mask ni,sapu kat muka..biar 20-30 minit..lepas tu,hampa urut2 sikit muka ngan sisa mask kat muka hampa tu..lepas tu bilas..dah siap! lepas pakai mask ni, rasa kulit lembut n bersih..best woo..and one more thing, warna kulit muka hampa akan jadi cerah sikit..tapi kecerahan tu x berkekalan lama pon,dalam 3 jam je kot dia tahan..kecerahan yang jadi tu nampak cam ok je, xdela nampak macam tepung gomak pon..kalaw hampa nak effect putih yang lebih luar biasa, hampa pi ambek bedak sejuk nenek hampa and lumur kat muka..comfirm puteh melepak scara over kan3? ~gurau saja~..



~sebelum~,muka siha memang xde tempek apa2 benda pon time ni,ok,muka siha memang agak terok,kan?ha3~

~selepas~ muka xde pakai pa2.. gambar diambil lepas pakai tomatox tu..x banyak beza sangat pon kalau dilihat secara zahirnya,tapi sapa yang pakai,dia je la yang boleh rasa prubahannya.kan3?


secara kesimpulannya, siha suka produk ni..harga dia murah n effect dia pon macam WOW jugak..like it..lepas pakai,muka jadi cerah, lembut, bersih..ngee..

Rating : 4 bintang

endnote: lain orang, lain kesannya..


3 ahli syurga in the house:

miz izyani said...

awak beli kat mane 6pcs/rm10?? email pada sy.. diana_izyani@yahoo.com...tq...=)..sy berminat nak beli...

Anonymous said...

Grеetingѕ fгom Idаhо!
I'm bored to tears at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I enjoy the info you provide here and can't wait to
tаke a loοk when I get home. Ι'm shocked at how quick your blog loaded on my mobile .. I'm nοt еѵen
using WIFI, just 3G .. Anyωays, excellent
sіte!

Alѕo νisit my pаge simple wood projects

Anonymous said...

It is thе best time to make sοmе planѕ for the future and it's time to be happy. I have learn this publish and if I may I want to suggest you some fascinating issues or advice. Maybe you can write next articles referring to this article. I desire to learn even more issues about it!

Feel free to surf to my website can you get rid of herpes