selamat pengantin baru


assalamualaikum..
ok,bulan disember ari tu ramai yang kawen kan?tahniah pada yang dah berjaya mendirikan masjid..siha ada dapat banyak jemputan kenduri dari org sekeliling,hehe,antaranya from these two people:, kak hanim pejabat agama,(staf tempat praktikal siha yg first), and from encik wazir (from mhkamah syariah,tempat praktikal kedua siha)..sebelum tu jgn tersalah faham pulak yer, kak hanim bukan berkahwin dengan encik wazir..mereka berkahwin dengan pilihan hati depa la..ngee..

1-norhanim ismail + firdaus
2- wazir yusof + faridah

kenduri kak hanim 22.12.2012..and kenduri encik wazir 25.12.2012..but both couple nikah on the same date,20.12.2012 (if not mistaken)..siha rancang nak balik kampung on that day..teringin gila nak tengok my sis n bro kawen..tapi kita cuma merancang, Allah yang menentukan segalanya..last minute terpaksa batalkan rancangan untuk balik atas masalah peribadi (mwahahaha)..memang sedih gila waktu tu..siha dah siap beli baju baru lagi untuk pegi wedding diorang ni ha..tup2,x jadi pulak,harus la sedih..

tapi,walaupon x dapat pegi walimah my bro n sis ni, siha x lupa untuk doakan kebahagiaan diorang..hari tu waktu dok on9 fb,terjumpa gamba kawen kak hanim..gojes gila baq hang..

~gamba pernikahan beliau~



~22.12.2012..baju dia cantek sgt2~


gambar2 diatas adalah hak milik ~lailatulzamzam abdullah~ kawan kak hanim &dari jurufoto beliau (jurufoto beliau)







to kak hanim and encik wazir, siha doakan supaya ikatan suami isteri antara anda dan pasangan anda berkekalan sampai ke akhir hayat..semoga juga perkahwinan yang dilangsungkan ni sentiasa diberkatiNYA..amin...