raya 2012

assalamualaikum..

raya tahun ni lebeih kurg cam tahun lps la..cuma raya tahun ni agak meletihkan la..sehari sebelum raya dah kelam kabut..sampai letih sgt2 dah..basuh ayam 5 ekor, bersihkan daging 5 kg..kupas bawang merah/putih,halia bnyk gila (x terkira bnyknya)..pastu pi hantar santan kat umah mak cik (kawan mak siha)..waktu pi hantar santan tu boley pulak tersalah rumah..malu oiii..pastu balik rumah masak untuk bbuka plak..oleh kerana hati mmberontak nak mkn murtabak,jadi siha ke bazaar jugak, tu kira kali ptama and terakhir la gi bazaar tahun ni..pi pon dah kol 7,sebab sibuk sgt kat rumah..

malam raya pulak keluar cari kasut,beli tikat getah,and brng2 yg terlupa nak beli..tido dekat pukul 3 lebih..pukul 8 baru bgun ..*tido x sedar diri*

raya tahun ni my adik yg dok sebelah rumah tu xda..dia x penah sambut raya tempat lain,tetiba tahun ni terlepas pi alor setaq plak..jadi kesunyian la siha tahun ni..

ok,ni gambar raya saya tahun ni,,

~i love these cats~kucing2 ni OKU taw,sekor bisu,sekor lagi pekak..



~with our lovely mak cik jah~



~twin or not??ramai yg keliru mana satu siha,mana satu hewon~






~bersama sepupu di petang raya~



~maghrib dah~


~tetamu yg ramah gila~



~at pagi raya~


presenting,kuih raya 2012..


~dia curi lollypop miss lolly..~


~gamba gedik~



~balik kg~

~pakai baju cam boria penang lps 10 tahun tidak berbuat sedemikian~


~bebudak nakal~

raya tahun ni meriah dgn tetamu..yg paling best,duit raya pon dah berlipat kali ganda..ingat bila dah mencecah 20 tahun ni dah xley dapat duit raya..haha..raya kedua dok relax2 kat umah..raya ketiga sampai la ari ni (raya kelima) agak busy beraya..letih woo..














0 ahli syurga in the house: