happy birthday to me

assalamualaikum..

alhamdulillah,i am officially 20 now! (should happy or sad??)

ok,i should happy,Allah masih pnjangkan usia..hehehe
ini mmbawa maksud siha masih berpeluang untuk mngubah segala apa yg masih x kena dalam hidup siha..(alhamdulillah )

orang yg sgt perlu dihargai buat masa ni ialah mak dan abah siha,mereka adalah orang2 yg mmbesarkan serta mndidik siha..terima kasih mak+abah...terlalu besar jasa mereka dalam mndidik siha, supaya Allah mmbalas sgala jasa mereka..siha jugak terasa bersalah kpd mereka kerana selama 20 tahun siha hidup,x bnyk kejayaan yg siha lakarkan untuk mereka,but trust me,setiap apa yg siha buat siha selalu mmpunyai target siha sndiri,iaitu untuk mndapat yg terbaik..and my parenst knew it..mereka sgt memahami..

~ok,stop merepek!~


today ( i mean 12 a.m) there are few people wishing me a happy birthday (via phone)..sgt terharu..
org pertama yg wish adalah my mum..rasa cam nak nangis on that time,then follow by my sister,and brothers,and finally,my BFF..thank you everyone who wishing me..



~muka 12 a.m 12 ogos 2012~




tahun ni sama jugak mcm tahun2 sebelumnya,tiada perubahan dari segi sambutan besday.hurm,walaupon tiada kek mahupun balloon,namun kehadiran  ucapan2 besday telahpon memadai bagi siha..saya sgt happy bila ada org wish besday kat saya..

tetiba teringat kenangan lalu,0n 2009,waktu usia baru sweet 17,adek2 siha yg x matang tu telah mmbuat kjutan (kjutan la sgt...)waktu siha tgh bersendirian mmbaca buku,mereka brtiga (saya ada 3 adik),telah datang mnghampiri siha sambil mmbuat muka cute dan muka yg x dapat ditafsirkan maksudnya,beberapa ketika kemudia mereka telahpun mnghulurkan sebuah bungkusan,hadiah la kononnya..siha rasa pelik sikit sbb adik2 siha ni bukan jenis pemurah orgnya..balutan bungkusan tu pon kemain cantik lagi..depa dok suruh siha buka bungkusan tu..sambil one of bro pegang phone untuk merakam,siha jadi bingung,siha dok ingat depa bg bnga..waktu dok buka balutan tu rasa neves sgt,tgk je isi hadiah tu,terus siha mnjerit..diorang bagi siha kuih serabai ok..korang taw x apa itu kuih serabai??pi google klw x tawu..diorg nak kena kan siha rupanya..adik2 siha waktu tu suka sgt dok usik siha ngan bdk jual serabai tu..bdk jual serabai tu pon siap sponsor kuih serabai tu lagi bila dapat taw yg adek2 siha nak beli kuih kat siha..kah3..lawak sungguh..kjadian tu terhenti disitu sahaja,namun sampai skrg pon siha masih ingat lagi peristiwa tersebut..


erm,dah x taw nak merepek apa dah,sekian terima kasih..

0 ahli syurga in the house: