berjumpa dengan mereka

assalamualaikum..

dah lama plak rasa x buat entry kat blog..(padahal baru seminggu)..

ok,minggu lepas,satu forum telah diadakan bertajuk 'idola'.. (sebenarnya siha xingat tajuk forum tu,tapi topik dia pasal idola la)..forum ni diadakan bersempena dengan ekstival ke-15 kUIS..kira ni macam aktiviti penutup la ..wait, hampa taw dak ekstival tu apa?? bg yg x tawu,ekstival tu cam festival,aktiviti yg dijalankan selama bbrapa hari bersempena dengan majlis konvokesyen..ngee..

ok,berbalik pada topik asal,pada malam tersebut,siha and the geng telah pon mnghadirkan diri ke forum tersebut memandangkan kami langsung tidak mnyertai mana2 program/aktiviti yg dijalankan sepanjang ekstival dek terlampau sibuk..huhu..

artis jemputan pada malam tersebut agak lain dari yang lain..selalunya panggil ustaz2 je,kali ni nabil,angah (raja lawak),farah asyikin (malaysia idol),and ustaz don danial (yang ni berapa nak 'artis' sgt sebab sentiasa dok nampak dia ,well,he is my lecturer..~saja nak wat statement bangga ~)

sepatutnya forum tu mula pukul 9, but jadi kol 10..~janji melayu~..siha agak kurg mood pada waktu tu sebab petang sebelum tu kad atm siha ditelan mesin atm..dah la dalam dompet ada seqinggit ja..huhu..mood tengah xdak,program pulak mula lambat,jadi mood siha sukar diramal waktu tu..

kol 10,depa mula program..alhamdulillah,rasa berbaloi la tunggu..banyak ilmu yg siha dapat & program tu sgt         hebat..nabil siap sarung jubah + serban lagi..farah asyikin pulak nampak lain,pakai sarung tgn lagi..dia berubah 360 darjah...forum tu hebat sebab dia santai ,kelakar,and sarat dengan penghayatan agama..~pergh~


(nabil utarakan solan kat ustz don pastu dia akan cakap 
"ustaz bijak x soalan saya?"
ustaz don balas:
"bijakkkkkkkkkk"
pastu nabil terus buat muka 'cute' cam tu..)




~mereka (ustaz don , nabil, farah asyikin, uasaz donut (gelaran nabil kat angah)~


~khusyuk~


~suka tgk dia~



~macam kawan baik ja depa ni,cepat serasi~.


gambar2 telah dicuri dari juru gambar rasmi ekstival kuis 15...~harap maklum~


and pada hari khamis (12/7/2012)..telah berlangsung hari siswi kUIS (HASIS)..
aktiviti pertama yg HASIS buat ialah forum pasal aurat..panel ialah pensyarah akademi islam (x ingat nama) and puan hayati hamzah (yatt)..

ok,forum ni pon mula lewat..benci nyew..hihi..but its okay la ..kita kena la jadi seorang yg pnyabar yer..hihi..forum ni pon best jugak bagi siha sebab tajuk dia best..ditambah plak dengan cerita pnghijrahan yatt hamzah yg sgt mnyentuh hati dan sanubari.huhu

~semasa forum sedang berlangsung~

~yatt kata : adik,jgn tngkp gambar akak dari bawah stage,nnti nampak lobang hidung,malu ..huu~

~susah jugak jadi public figure ni,klw siha tobat rimas dah bila org dok mai keliling`

 ni kawan siha (tetiba,padahal x kenal pon)


 ~cantik nya yatt ni,jeles dibuatnya~


~ni kawan2 siha..bukan yg pakai tdng purple and putih ni,but yg blakang tu,3 org budak tgh dok senyum kambing..nampak x??hahaha~


~adik2 yatt~..siha sorang je yg tngkp gambar depa,maybe yg lain perasan ni adik yatt kot..huhu~

0 ahli syurga in the house: