tukar header

assalamualaikum..

siha dah tukar header!!..yeay..dah lama dah teringin nak tukar header,tapi masalah yg selalu dihadapi ialah siha x pernah ada mood nak buat..

memandangkan photoshop cs5 telah berada dalam lappy siha,jadi mood tetiba ja ada..terus la buat..walaupon agak seqabut mata memandang and x berapa kemas,tapi inilah hasilnya..selalu siha wat header guna photoscape + gimp..tapi leceh sikit la kalaw guna software2 tu..




ni header yg lama ,wan hazel yg design..siha mintak yg tersimple ,so dia buat yg simple..terbaik..


ni header terkini,..doodle siha ambil fizgraphic punya..


walaupon x lawa . xcomel, dan x sejuk mata memandang..tapi ini hasil titik peluh siha,haha..i'm proud..mungkin akan blajar mendesign and mengedit dgn lebih tekun lagi selepas ini..





6 ahli syurga in the house:

NurHaffizah said...

lawa ler mana ade tak lawa . janji hasil usaha sendiri kan? hihi ")

Sally Yatiey said...

Comel header baru ^_^ hee

seeha said...

@NurHaffizah

thanks you,thank you,thank you..~terharu~

seeha said...

@Sally Yatiey

thanks sally..tapi kenapa siha rasa header ni pelik ek??haha

sharifah syazwani said...

comel lahh , wanie dah lama nak buad tapi tak pernah jadi .

seeha said...

@sharifah syazwani
thankz.siha pon bkn pandai sgt..just try2 je ni.haha