keterujaan

assalamualaikum..

entry ni nak citer pasal seorang kawan siha yg baru dapat baby...oh,orang lain yg dapat baby,siha plak yg over excited yer dak??hahahaha..
kawan siha ni kawen tahun lepas,and kami ni kawan baik dari kecik lagi..rapat gila la ngan beliau..but bila siha umo 8 tahun,dia and family dia pindah pi sungai petani..jadi kami terpisah..ada gak jumpa,tapi bila jumpa tu masing2 jadi segan..hoho..and last year mak dia aka best friend forever mak siha datang umah bagi kad kenduri ,terkejut gak bila dapat taw yg nak kawen tu kawan siha .....we are same age friend..so,maknanya dia kawen umo 19..dah jodoh dia la kan..waktu dok belek2 kad knduri dia tu,ternampak no phone dia,so mula sesi mnghantar-mmbalas msj..and skrg dah jadi rapat balik..





~GAMBAR2 MAJLIS PERNIKAHAN /PERKAHWINAN~








and sekarang dia dah dapat baby girl......hip2 hooray!!!




 baby girl dia diberi nama nur airish batrisyia..



p/s : saya tumpang gembira

2 ahli syurga in the house:

Mrs Lurve said...

cantik...comel baby pun, nama pun sedap

seeha said...

@Mrs Lurve

ha'ah,both cute sgt...hehe