sukanya tengok transformasi mereka..

assalamualaikum..

semua sihat??ok,tanpa berlengah,marilah kita direct to the point saja..siha nak share gambaq2 artis tempatan yang dahulunya gemuk tapi kini dah kurus melutup..

1- datin norjuma

siha paling excited tangok gambar datin norjuma sebab waktu mula2 tgk gambar dia rasa cam x caya..siha ingat ada orang cuba nak mngamalkan ilmu hitam photoshop kat dia..malangmya sangkaan siha meleset..that is the real datin norjuma!..terkejut besaw la siha..


~gambaq terkini yang dah kurus..~


ni gambar yg siha ingat di photoshop kan tu
=

=

=

=

=



habis bersalin kat anak dia,berat badan dia mencecah 105 kg  klw x silap..



2-syanie
syani pon nampak banyak sgt perubahan..klw x silap dia wat pembedahan..


berat syanie sebelum pembedahan 200kg something..




~sekarang berat dia 100 kg je kot~


3-chef zam


~sebelum~





~selepas~


4-aizat af



~waktu dia memula masuk af~

not so long after that
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=





5-bunga cinta lestari

dia gemuk waktu dia pregnant..tu pon rasanya kejap sgt dia gemuk tu..


~waktu baru habis bersalin~








~sekarang dah kurus balik~

6- nik sayyidah

~sebelum~



~selepas~


cerita kurus nik sayyidah ni paling femes rasanya sebab dia wat diet secara drastik x amek nasik..fuyyo..


footnote: saya bila lagi??..~diam seribu bahasa~........................................


1 ahli syurga in the house:

mselim3 said...

Boleh insaalaah,,,,yakin boleh jika orang lain boleh naper kita x boleh kan.....heheh...

wassalam...

pls: Kalu free visit my blog dan komen k...

salam singgah salam ukhuwah....