eiffel tower and pavilion versi nilai

assalamualaikum



just wanna share  my story beberapa minggu yg lepas..siha ke  nilai bersama kawan kelas..pegi bertiga ja.. my kolej dengan nilai x dak la jauh mana pon..dalam 15 minit dah sampai..bila dah sampai nilai,kami ke giant terus..beli barang dapur n apa yang patut..hoho..lama gak kat giant,pastu terus ke mc donald ,kempunan nak mampos waktu tu,,but sangat kecewa sebab full gila mc'd waktu tu,...so buat keputusan untuk tetap beli mc'd but bungkus then cari tmpat yang sesuai untuk berkelah,,hahaha

akhirnya dapat port baik punya...kat area nilai 3..terpesona seketika dek kerana terlihat kelibat menara eiffel..





i was "wow, its menara eiffel" (sambil wat muka comel)..kawan siha cakap "ya,menara eiffel versi nilai"..hahaha..


~the real eiffel tower~  

just after that perasan plak ada pavilion in front of me.




oh,tidak ku sangka dapat gak tgk pavilion.. ~padahal pavilion palsu~hahaha


~the real pavilion~


palsu pon palsu la,janji ada tulisan pavilion gak..hahahaha..~nampak beno x ley terima hakikat yg siha sampai skrg x sampai pavi lagi~






4 ahli syurga in the house:

Arina Shamsul said...

hihihi..ya saya pun berangan juga nak panjat pavi tu sis,nak tunjuk sikit kat superman,haha..tapi angan2 tak kesampaian lagi haha.

jemput singgah blog ye sis,saya pun da update entri.

seeha said...

@Arina Shamsul

hahahaha..nnti kita pi pavi sama2 yer..pastu kita tnkp gambo bnyk2 pastu mms kat superman..

nida husna said...

kite dah penah sampai pavi.hahaha jeles x?

seeha said...

@nida husna

ye ke husna??alamak,manyak jeles la..