happy birthday...

assalamualaikum...



itu dia,gambar opening..hehehe..today is my friends birthday..tapi semalam dah celebrate.. kasi suprise sama dia..bestnyer..ni first time ar nk suprise kan org..lokasi yang dipilih ialah di tasik idaman, bangi..tempatnya memang terbaik sebab tempat tu antara tempat paling high class yang penah siha pegi..nguu..actually bukanlah class sgt kan,tapi bajet dia tu yang terlebih high menyebabkan siha anggap tempat tu sbagai high class..shamin ni kwn kelas siha..mula2 x nak pegi,tapi akhirnya pegi juga..naik keta ramai2 ke lokasi yang ditetapkan..budak2 laki bertanggung jawab memancing si shamin ke sana n depa kena blakon seolah x dak apa2 yg akan berlaku,..dlm kol 9 lebih,kami semua (budak perempuan) sampai kat sana..dah sampai terus planning ngan pihak restoran untuk "kejutkan" si shamin tu..pihak restoran tu guna khidmat DJ..

bila lagu selamat hari lahir dipasang (waktu tu shamin macam x perasan lagu tu untuk dia),kami terus menuju ke shamin sambil bawak kek ..DJ tu cakap..(sambil diselang-seli dengan lagu)


"selamat hari lahir ke 20 buat shamin..dari DSPI"..
lepas tu terus letupkan benda alah (x ingat apa nama bnda tu)

terus tkejut beruk budak tu..hahaha..klw siha jadi shamin waktu tu,mesti siha nangis...











 apa2 pon,selamat hari lahir to shamin,semoga panjang umur n murah rezeki..amin..


~harap2 lepas ni ada org wat suprise kat siha plak...(ngada2)..hahaha~

2 ahli syurga in the house:

✿ pink velvet ✿ said...

rindu pulak zaman belajaq dulu, huhu~

seeha said...

hahahaha...pnah brlaku ke kjadian cam ni waktu blaja dulu??