chinese new year holiday..hurm..

assalamualaaikum..

adoi,right now siha sangat2 bosan la..kolej siha telah dicutikan selama 5 hari since jumaat till today..siha mengaku yang siha ada banyak keja untuk disiapkan but dengan mood yang x menentu ni ,i just start doing my assignment today..frust/stress. jadual di bawah menunjukkan aktiviti yang siha "berjaya" buat..

jumaat: kelas x de,tgh hari pi amek baucer rm 200,then balik bilik dalam keadaan mengantuk,habis asar,tido sebentar sampai ke maghrib..then bangun bukak lappy then dapat taw pasal pemergian arwah izwan pilus...for ur information,siha memang x ley dgr pasal berita kematian,sbb selalunya siha akan sedih terlebih2 n siha akan terbayang2 macam mana keadaan siha bila mati nnti..

sabtu: bangun awal pagi.pastu kemas2 rumah ..tgh hari solat n baca al quran,sebab dah lama x baca,rindu pulak heheh..petang pi pasar malam dengan kawan..malam sakit perut,pastu tido.

ahad: hari2 yang dilalui sangat lah tidak best..bosan..mood nak wat assigment x de..malam nya plak ke cafe tapi x beli apa2..ngek  betul..then kwn siha sms,dia baru balik dari kenduri sepupu dia,so dengan rasa seronoknya dia bagi banyak giler lauk kat siha n  the geng..(waktu tu siha memang teringin nak makan daging)

isnin: pepagi buta dapat mesej dari mak sedara siha,dia tanya busy x  sebab dia nak datang bawak nenek siha..yeyeyeyye..mmng lepas subuh tu x tido dah sebab excited punya pasal..ingat depa nak mai pagi,rupa2 nya petang baru sampai..hanya  tuhan je taw betapa seronoknya siha waktu jumpa depa semua..hahahha..actually  siha rasa sunyi kat sini,so bila ada sedara mara yang datang melawat,kemain best la siha..at the night,siha x sihat sgt,kepala dah sakit..

selasa: aktiviti masih belum dikenalpasti..ngee


~musim cny wajiblah ada buah limau ni~


rindu plak nak rasa kemeriahan CNY kat kedah (padang serai)...dah 2 tahun dok ambil feel CNY kat sini,bosan la..kat kawasan bangi x dak chinese sgt la..huhuhu

0 ahli syurga in the house: