mock meeting..

assalamualaikum..

beberapa hari yang lepas (on friday noon)..siha n kawan2 kelas yang lain telah dipertanggungjawabkan untuk mmbuat satu presentation untuk subjek "occupational english".. kami dibahagikan kepada 3 group, kiranya satu group terdiri drpd 6 orang la. then kami kena buat satu MEETing..bunyi je cam simple but its extremely hard to be done..kami diberi masa seminggu untuk wat preparation...ya, its sound such we have so many time to prepare, but trust me,we dont have a sufficient time..nak taw kenapa?? sebab terlampau banyak assignment yang siha kena submit..jadi kpala hotak siha dah x ley nak beri tumpuan lebey untuk presentation tu, we just discuss about the meeting two day before the presentation day..fuh,dalam masa dua hari tu memang siha penat sangat,,actually meeting ni simple je,yang pening kepala tu adalah part kena wat dialog n kena sediakan minit mesyuarat lepas..so agak pening sikit..hahaha.

selepas berbincang, kami telah memutuskan bahawasanya kami ni adalah satu syarikat dekorasi bernama leslie & lewart deco holding..hahahaha..one of my group members cadangkan supaya kami semua pakai blazer,then yang girl2 plak wajib pakai high heel together dgn selendang or pashmina...oo,that crazy ok,sebab siha memg x penah pakai pashmina n kasut high heel..setelah berunding n wat muka seposen bserta alasan yang munasabah,maka siha berjaya melepaskan diri dari memakai pashmina but still kena pakai high heel/ wedges..

hari presentation tu,Alhamdulillah,kami berjaya lakukan dengan baik..cuak gak mula2 tu,takut kena repeat meeting tu..for your information, lecturer siha ni kalaw x puas hati dengan persembahan kami,dia akan suruh kitorang repeat semula..but sangat puas hati sebab x kena repeat (alhamdulillah)..

setinggi-tinggi penghargaan:
 mr.raj ali zahid alley (lecturer)
mutmainnah zainuddin (the chairman)
naasiha sakina (penghargaan untuk diri sendiri)
amira nadia (group member)
nor halillah (group member)
mohd shamin (group member)
mohd jefri (penghingaq & group member)

AND 
 nur salwa ( atas tajaan tudung)
kak awatif (atas tajaan kasut high heel)
kak x ingat nama (atas tajaan blazer)
mak (atas tajaan baju ~ and  baju tu pon mak tibai dari org lain gak, mak ckp baju tu besar,so she pass the baju to me)





~belakang : dari kiri,jefri,mutmainnah,shamin
depan: halillah,saya, mira.

~macam budak kindergarten~






~bergabung~

~the other group~

~ the other group meeting,this group pilih untuk jadi wedding planner,tgk tema baju pon pink2 je..~

~this group plak jadi syarikat plancongan n baju tema diorang adalah HITAM~
lelaki yang berkaca mata tu adalah pemerhati jarak dekat AKA my lecturer







~
oley kerana siha punya baju on that day bertema kan hitam n putih n siha pulak plajar syariah undang2, maka ramai yang tegur siha ni ada gaya cam peguam dah,..



pesanan penulis: syok la pakai kasut tinggi..hahaha

0 ahli syurga in the house: