entry x bertajuk

assalamualaikum...

sekarang ni siha sedang berada di kedah...yippie..rasa cam dah lama pulak x balik kedah..actually tengah cuti pertengahan semester,cuti pon bukan nya lama sangat ,seminggu jerk..sebelum balik hari tu,siha dah settle kan semua keja yang bertimbun atas meja study tu, dengan harapan balik kampung nanti x perlu la siha peningkan kepala mengingati  assignment n presentation..

~tengah tekun habiskan presentation~

and Alhamdulillah , i done with my syafawi (oral) on surah al-hadid...walaupon syafawi tu agak kelam kabut..
seminggu sebelum siha balik,siha ditimpa dengan sejenis penyakit misteri,so seminggu jugak la siha xda sebarang mood..masuk kuliah pon x tumpukan perhatian sangat..dok mengelamun je..



~bukti menunjukkan yang siha gi kelas tanpa memberikan tumpuan~
# kejadian berlaku dalam kelas undang2 harta ..serius bosan!!

hari nak balik kedah,on friday tu,siha x dak sebarang kelas,semuanya dibatalkan. even i free for a whole day,but i just get ready n packing2 barang lepas maghrib,..~gila punya malas~




~harus tangkap gambo sebelum balik~#



kmarin (sabtu) siha ke kenduri kawan siha ni,deal dengan orang lain but pegi dengan orang lain ..hahaha..sebelum ramai yang salah faham,actually yang kawen bukan kawan siha,but her sister..yang membuatkan siha excited tu sebab siha dah lama x jumpa dengan kawan siha ni,izzati johari..siha pegi bersama2 dengan rakan yang lain (syameen n yana)..

kedatangan kami bertiga disambut dengan gembiranya oleh ati (nama manja beliau)..habis makan,dia ajak masuk rumah + explore segala pelusuk rumah dia..siap melepak kat bilik pengantin lagi..hehehe..sempat gak jumpa pengantin,they are so sweet..


















kenduri ni simple jer,but meriah,siha plak memang dok mengidam nak makan nasi kenduri,..hehehe..best sangat dapat jumpa izzati..

lepas ke rumah kenduri, kami bertiga ke landmark pulak..setiap pelusuk landmark tu kami singgah..rasa cam nak terkeluaq  kaki ni..after that terus balik..


#  tu je nak cerita ,sekian terima kasih...

2 ahli syurga in the house:

Efipurpleshine said...

singgah sini..

anda di tag,

http://storyhafie.blogspot.com/2011/12/perubahan-menarik-hadiah-peraduan-blog.html

OdahOne OdahOneBizz said...

amboi busy sgguh diari seorg student...dulu pun pnh jadi stdent gak...rindu kt kwn2 time blajo dulu...dh xdpt rewind balik masa tu...so, enjoylh dgn kwn2 masa blajo & blajo smpi bjaya!...nice