aidiladha 1432 H

assalamualaikum

bosan2 ni,rasa nak wat entry pasal aidiladha la plak..this year,siha rasa aidiladha agak hambar..x meriah sama sekali..huhu..


hari ni jaga2 waktu subuh je,hujan suda pon turun..hujan rahmat tu..but bagi pemalas cam siha ni,adalah lebih baik tido berbanding menolong di dapur..mwahaha..bangun kol 8 kot..x penah dalam sejarah hidup siha bangun pukul 8 pagi di hari raya..plan nak pi solat raya,tapi x jadi sebab masjid padang serai ni kol 8 .30 orang dah solat..so,bila dah bangun kol 8 tu,kirim salam je la kan..bangun2 je,kena tolong menolong amalan mulia di dapur..pastu baru mandi..menu di pagi raya kali ini ialah nasi lemak..pelik sikit, semua idea tidak bernas ini   adalah dari saya sendiri..





raya kali ni hujan lebat..non stop plak tu..

~gambar menunjukkan model tengah menolak air yang bertakung di halaman rumah ..~


then petang tadi plak pi rumah my friend, salwa..first time pi merewang kat umah kenduri ni..esok kenduri,so hari ni kena la rajinkan diri untuk menolong..best2..

so secara kesimpulannya,walaupon raya ni kurang meriah,but it still raya..hahaha..


footnote : nak packing barang ,besok maw balik kolej..semester 4 akan bermula..

2 ahli syurga in the house:

awinfaizny91 said...

alhamdulillah ahli syurga..insyaALLAH..=)

mane entry baru,ni dh lame dh...*ckp org,same lah kite.hahhaha

~Nana BamBam~ said...

cian kene kluarkan air..banjir yer? huhu