alhamdulillah..menjadi jugak


pe kabo semua?? sihat?? siha sihat je (eh, ada org tnya ke aku sihat ke x??hahaha)..dulu siha ada buat satu ENTRY memaklumkan bahawasanya siha kempunan cheesy wedges ..n dalam entry tu jugak siha cakap yg siha nak cuba buat sendiri cheesy wedges tu..and semalam,percubaan pertama kali siha menjadi..yippie..(buat syok plak dah padahal nk buat bnda ni kemain senang lagi)


ada beberapa perbezaan antara cheesy wedges siha ngan yg cheesy wedges KFC..first sekali tgk la saiz wedges tu, besar ibu jari je,klw yg kfc punya panjang sikit..then sos siha buat agak cair n xde mayonis..kat kfc,sos dia pekat n ada mayonis..hahaa..actually mayonis x de sebab kedai kat kedah tutup la hari jumaat..hihi
habis buat cheesy wedges,buat kek plak..ikut plan,mak siha yg nak buat,tapi memandangkan siha ada mood untuk memasak,so siha je la yg buat..selalunya,asyik buat kek coklat je,jemu sudaa,tu yg buat kek pandan ni..





2 ahli syurga in the house:

Panggil Aku Han said...

knp sedap sgt tu...heheh

seeha said...

@ han: hehehe..ni perli ke ikhlas ni..hahahaha