wordless monday (wordless yg agak bnyk word)..~ayat dah macam keling.~.


ok,hari ni dah terlebey "GILA" plak..
oley kerana terlalu GILA,makanya wujud wordless monday,
kat blog siha je ada rasanya,blog len x ado punya..
actually siha bengang sangat2 hari ni kat sorang minah/mamat ni ha..(nama dan alamat terpaksa dirahsiakan)



sebab apa siha geram??erm,rasa cam nak story je kat korang ,tapi dah nama pon wordless..hahaha


~bila geram,kita harus cepat2 cool n senyum mcm saya~

2 ahli syurga in the house:

IFA Athirah said...

bkn hari ni hari selsa ke? huurm http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

seeha said...

eh,hari senin la..hehehe..siha tulis entry ni semalam..haahaha