wedding memey+ norman


first sekali nak habaq siap2 yg entry ni bukan lah nak memburukkan pasangan pengantin baru ni...just pandangan  siha mengenai wedding depa ja..

ce tengok pic di bawah (semua gambar diambil dari OH BULAN):


~kek ni kelihatan terlampau terok dek karana warna gambar yg ditempek kat kek tu..rasa nya klw gambar tu kecik sikit n berwarna maybe jauh lebih ok kot~



~nampak mcm baju norman tu ketat sikit..then baju anak2 normah kelihatan trlalu biasa~


~crown yg ada kat kepala memey tu  taksesuai dipakai oley memey~

~walaupon bajet perkahwinan pasangan ni punya la tinggi,tetapi pasangan ni kelihatannya sama cam artis2 yg lain je..~


~gambar ni nampak cantik la jugak..nampak cam pinang dibelah dua,tapi sayangnya,kasut memey x pulak kelihatan~heheheehehe




siha agak la terkejut tengok gambar kahwin pasangan ni sebab dalam kepala otak siha mesti perkahwinan memey ni kalah dato siti sebab bajet perkahwina  diorang ni tinggi,tapi bila tgk gambar2 ni ,nampak cam wedding diorang ni biasa2 ja..erm,klw x silap ,bajet kawen norman n memey mencecah rm 12 juta....huishh,gila punya tinggi la..

apa2 pon,harap perkahwinan norman ni kekal bahagia..amin...




3 ahli syurga in the house:

hanabunga said...

okay hana tak suka depa.hehehe jujur tak???woot=.=

seeha said...

hana: erm,ramai giler yg x suka ngan norman n memey..hahaha..siha pon mula2 x suka kat diorang ni, kesian kot kat abby tu..

acik teyha said...

mcm bese je tgk..katenye sampai 12 juta untuk wedding diorang ni..tapi...teyha suke norman and memey cume suam2 kuku je gtu