terharu.



hye semua..sihat?? nak taw x,tadi kan,waktu siha bali dari cafe,siha terus masuk bilik (biasanya siha akan melepak di living room terlebih dahulu)..siha masuk ke bilik trus tu sbb nya waktu siha turun cafe tadi siha x bawak phone..so terus masuk bilik tu sebab nak check mesej or miss call..tapi tetiba mata siha terpaku kat something yg ada atas meja siha..




~siap aDA nota n tanda tgn lagi~



yeyeyeyeyeyeyeyeyeye..siha dapat kuih raya..yeyeyeye..~amboi,kemain seronok lagi~...siha ni kalaw jenis dapat barang dari orang,siha akan happy..x kisah la barang tu cam na pon,siha akan happy punya la..




~colourful kuih raya ni~...all sort of kuih ada dalam bekas tu.


ok,siha amat berterima kasih kat sharifah azwa for the ole2..sgt2 berbesar hati untuk memakannya,semua kuih tu siha dah rasa,sedap aje..xde cacat cela pon..and soryy sebab anda terpaksa mnyusahkan diri anda ke bilik saya untuk menghantar kuih tu,dah la saya plak xde kat rumah kan..~oo,so sadd~

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
 ~introducing,sharifah azwa or her real name ,nurul hazira azwa bt nasir~




pesanan ringkas: mesti ada yg akan kata, "eh,x kan pasal dapat kuih raya pon nak update kat blog",so my short answer will be "eh,ni blog kau ke blog aku??"..but im sure  xde sapa yg akan mempersoalkan bnda tu sbb follower/ reader saya semuanya berhati mulia dan saling hormat menghormati..

0 ahli syurga in the house: