suka tengok heliza helmi hijab

assalamualaikum..

hari ni siha buang tabiat tulis entry pasal tudung pulak..korang penah dengar pasal heliza helmi hijab x?? siha dah lama jatuh cinta ngan hijab ni since heliza create album (heliza helmi hijab)..cantik kot..

apa yg mmbuatkan siha jatuh cinta ngan hijab ni:

1-tudung ni labuh (bidang 60 tu)
2-tudung x jarang (pakai inner kat dalam)
3- nampak menarik


tapi apa yg membataskan siha untuk pakai tudung ni:
1-muka bulat cam buah kelapa 
2-x penah pakai selendang sebelom ni
3- muka x de seri..hahaha


ingat nak try,but kena selesaikan misi menurunkan badan dulu,tnggu bila siha dah kurus kering nnti,comfirm siha beli..hahahaha..kempunan sgt nak pakai..tnggu raya tahun depan je la..hahahaha




~menarik~

~yg ni memang lawa~like 100x



~yg ni lagi lagi lagi siha minat~like 200x


but i a bit afraid,takut bila pakai x cantek cam heliza plak..huhu..heliza ni jenis pakai pa pon cantek,jeles2..x pe ar,klw ada rezeki,insyaAllah la kan..hihi

pesanan penaja: ada sesapa nak sedekah kat siha x hijab ni..rm 150 only..






6 ahli syurga in the house:

nur chahaya abadiey said...

subhanallah...heliza memg cntekk...=p

Paradise Gal said...

cantikkan heliza pakai. kerie nak pakai jugak.. tapi takut tak cantik n nampak mcm serabut je lebih. huhu

seeha said...

cahaya abadi: erm,cantek3..chumel sgt2..suke2..

paradise: hurm,mmng cantek dia pakai..siha pon takut gak nak pakai,takut serabai plak nnti..hehe

sobri yaacob said...

suke tgok kalu wanita tutup aurat...sopan je nampak..
sweet :)

seeha said...

sobri:yup2..mmng nmpk sopan..

ciK aJie said...

jemput tengok2 sini.. mana tahu berkenan.. inspired by heliza helmi hijab jg.. http://www.facebook.com/pages/Twinrida-Shawls/383331145013647