reunion maktab mahmud kulim batch 2005~2009

assalamualaikum..

::AMArAN: entry ini mengandungi gambar yg berlebihan,jika anda seorang yg alergik dgn gambar,anda  tidak TIDAK digalakkan untuk membaca entry ini,dikhuatiri anda akan mengalami mual n rasa loya yg dahsyat..


on 3 september 2011, seperti yg telah dirancang rapi oleh kawan2 siha,akhirnnya menjadi gak reunion MMKL..lokasi pilihan ialah kat pantai merdeka..alhamdulillah,dapat gak jumpa kawan2 yg dah lama x jumpa..~sukernyer~

kol 10 pagi,siha n kawan2 len kena tunggu kat petronas padang serai..berkumpul kat situ then ada sebijik van yg akan bawak kami ke pantai merdeka tu..tuan van n driver tu kawan kami gak sebenarnya..hehe..before ke pantai merdeka,ke umah zikri dulu..niat nak berkumpul kat situ,tapi si zikri tu ajak plak masuk..mak dia ajak makan kuih raya lagi..kiranya,x pasal2 la kami beraya kat umah si zikri ni..secara kebetulan..



~sgt happening~


just after that baru la kami mula kan perjalanan ke pantai merdeka tu..sebelom sampai,singgah kedai beli buah dulu,nak buat rojak pastu berenti plak kat sekolah rendah kuala muda,nak amek ikan..huhu
then mmng x stop mana2 dah..terus ke pantai merdeka..sampai2 je,mmng excited la jmpa kawan2..mostly fathah syaza bt zulfikri..al maklum la,dia pasni dah nak fly ke cairo..klw x jmpa kali ni,mmng menangis air mata darah la..kawan2 yg len pon semua nya jenis gila2..masa yg ada kami manfaatkan sebaiknya untuk mengeratkan lagi ukhuwwah..hahaha..org len dok buat keja,siha bley plak curi tulang gi minum2 ngan syaza kat kedai..actually kami ditugaskan untuk beli limau nipis..penat mencari,kami berenti la minum air dulu..sembang punya sembang,sampai x hengat dunia dah..berkongsi luahan perasaan la sbb syaza ni nak pi negara org..~so sad~

ni gamba waktu sampai kat sana..





antara menu kami untuk kemarin is,ayam bakar,ikan bakar,bihun goreng,rojak buah, n air oren..bebudak laki tugas diorang kena bakar ayam,ikan n sosej,,,sekali depa bakar sampai hitam kot..hahaha..




~rojak buah~



~ayam bakar hitam~






after semuanya dah siap,tiba la waktu makan...







then wajib la kena tngkap gambo jugak kan bila ada reunion cam ni..




~girls~

~ putera MMKL~





dalam kol 4 lebeh, its time to say gud bye..huhu..sgt sedey..ntah bila la plak bley jmpa depa kan.


~paling sedey nak berpisah ngan si fathah syaza ni~..





~salam olok2~


rasa cam berat hati sgt2 nak berpisah semalam...huhu...semoga mereka semua sentiasa berada dalam rahmatNYA...insyaAllah..





2 ahli syurga in the house:

Amirah Azhar said...

JELES..
seriously aku jeles.....waaa!!
MISS SYAZA..:(

seeha said...

jangan jelez sgt la..let bygone be bygone..nnti kita wat reunion lagi k..