oh..no!! final exam!!

assalamualaikum ..


hurm,dah hari isnin ..insyaAllah hari sabtu ni akan kembali ke kolej yg amat siha rindui n kasihi,kolej universiti islam antarabangsa selangor..siha jenis x kisah nak balik kolej,x de nyer nak meraung ke nangis ke sebab siha ni bukan yg jenis homesick..~bangga la plak kan~..but the thing yg mmbuatkan siha risaw sesangat tu sbb ari senin mnggu depan siha akan mnghadapi peperiksaan akhir semester 3..fuh..neves je tulis ni pon..




tu jadual final exam siha..klw rasa nak tgk,klik je kat gambo tu..first day dah la subject "paling mudah" abad ni..wakakaka..usul fiqh ni subjek 100% arab..kena la ngafal sampai pecah kpala kan..setakat ni,siha masih belom mmbuat apa2 ulang kaji lagi sebab ari nak balik ari tu lupa nak bawak balik nota..siha ni plak jenis yg study 2 or 3 hari sblom peksa..klw study awal sgt pon payah gak,takut lupa apa yg siha hafal tu..kat dalam jadual ada 6 subjek je..subjek siha sem ni semua sekali 9 subjek..lagi 3 subjek tu 0 kredit,so x de exam..setakat ni hifzul quran dah lulus..hifzul quran ni xde exam..syafawi (oral) semata2..hahaha

i just hope pointer sem ni akan meningkat dari semester sebelom ni..insyaAllah,i will strugle as i can.dan harap jugak dapat lulus semua subjek ..amin..



~lepas ni kena la rajen ke library..usaha lebey,mesti dapat lebey kan~



pesanan penaja: lepas final exam, sudah masuk fasa PRACTICAL pulak..xde cuti sem..huhuhu

0 ahli syurga in the house: