had a stressful day


hai semua2...siha actually x taw nak merapu apa kat blog ni..kepala otak tengah x stabil lagi ni...penangan paper exam yang luar biasa soalannya menyebabkan keadaan siha kritikal hingga ke saat ni..kemarin siha xde exam,but siha ada syafawi (oral ) untuk subjek masadir..habis syafawi,perut pulak asyik meragam..so,siha memang merehatkan diri , belagak macam orang x de exam je siha ni..hari ni siha ada dua subjek,sessi pagi siha ada mainstream english (MUET),and pada sebelah petang ada subjek fiqh munakahat ..oleh kerana sedar akan hakikat yg siha ada dua exam,siha bangun balik kol 5 pagi untuk buat nota for subjek munakahat..untuk english siha blur,x taw nak baca apa,just tengok format esei je la..buat nota fiqh agak la memakan masa..dari kol 5 sampai la kol 8 baru siap,then siha bergegas sebab kol 8 setengah siha dah nak kena keluar gi exam...siha target nak keluar dari exam hall awal sikit sebab nak kena mnghafal subjek fiqh pulak..dalam kpala hotak dok set yg siha nak keluar pukul 11 lebeh, tapi memang angan2 ma jenin la orang panggil sebab siha just boley keluar dewan pukul 12.45..sebab paper english ni banyak benor esei nyer..

balik2 dah kol 1, rasa cam nak kiamat dah dunia waktu tu sebab untuk subjek fiqh munakahat siha x sempat nak menghafal lagi..bayangkan pukul 2 siha da kena keluar gi exam,so siha just ada masa satu jam sahaja untuk menghafal nota2 yg siha buat..memang kirim salam je la kan..yang mana siha sempat ngafal ,siha ngafal la..yang x sempat tu siha pasrah je..siha bersyukur la sebab apa yang siha sempat mnghafal tu masuk,tapi malangnya tak semua soalan siha mampu jawab dengan tepat ..huhuhu..harap2 pointer siha ok la..


pesanan penaja: done with 4 papers..~hoping  for a better CGPA~..two more papers to go..please pray 4 me..

0 ahli syurga in the house: