tinggal kenangan

assalamualaikum..

erm,pada hari selasa yg lalu..salah seorang rakan saya telah datang ke bilik saya, ~pehal plak ayat haku cam budak darjah 1 ni~..

ok2,straight to the point je la..kat kolej,siha ada sorang kawan,actually bukan corsemate siha,dia ni budak diploma bhsa arab..kiranya corsemate pada si naadhirah naiimi..dirah ni kawan siha dari sekolah lagi..kat sini kami dok serumah..kat sini,kawan2 dirah n mira dah jadi kawan2 siha gak..~mira tu pon kawan sekolah n housemate kat kolej ni~
si farahin ni selalu la mai umah siha ni..nak wat assignment n discussion ngan dirah..siha rapat gak ngan dia,~kami suka gelak kuat~..farahin ni klakar orangnya..then semalam dia datang bilik nak gtaw dirah yg dia nak pindah ke UITM kuala pilah...terkezut gak la siha ni..from diploma bhsa arab dia bertukar ke diploma pengurusan ladang..macam jauh beza ja kan..apa2 pon,tu pilihan dia..harap tu jalan terbaik untuk dia...~chaiyok farahin~



~with farahin~

~ farahin as "ash'ab" ,jadi laki plak dia ni ha~



~dirah,siha,minah farahin~


~kekasih gelapku~


0 ahli syurga in the house: