saya makhluk rabun..

assalamualaikum,lama la hapdet blog..korang semua sihat x??puasa cam ne??..hehehe..

sebenarnya siha nak menzahirkan rasa terkezut siha kat sini...hohoho..
 siha rabun rupanya,,,~baru tahu~..hari jumaat lepas,siha ada buat test..kat kedai spec bawah tu..siha wat test tu atas kesedaran diri sendiri la sebab siha macam terperasan yg penglihatan siha makin x jelas..oley kerana siha tgk uncle (the owner) dok tgh bosan dek kerana kekurangan customer,jadi siha pon decide nak pi ganggu hidop dia..

dia dgn pnoh sopan santunnya soh siha duduk atas kerusi then dia tutup sebelah mata siha..waduh,pening kpala nak baca tulisan kat depan tu ha...uncle cakap mata siha kna pakai spec..aloha...siha x mo pakai spec..nnti muka cam mak cik jual popia goreng...menurut kata uncle yg amat siha sayangi tu, power siha 250..wow..agakla nak pitam waktu tu..siha teringat lagi,waktu siha wat medical check up waktu nak masuk IPT,nurse nasihatkan siha untuk  pakai spec..tapi siha wat x taw ja kat nurse tu,~sbb dok ingat nurse tu buat ayat 12~

uncle kat kedai spec tu semangat betol soh siha wat spec..dok suruh siha test semua spec2 yg ada kat kedai 2..cuba punya cuba,rasanya satu pon x kna ngan muka siha..




~tengok la betapa huduh nyer siha bila berkaca mata~


p/s:  

0 ahli syurga in the house: