happy birthday to me ~12 08 1992~

assalamualaikum..

cuba teka ,kelmarin hari apa??

"kemarin ari jumaat"


hahahaha..and kemarin jugak besday saya...tapi x seronok pon besday kali ni,even ramai benor yg wish nyer 2..maybe sbb xde org wat suprise party kat siha kot..hahahaha..seumor hidop,xde sapa pon pnah wat suprise party kat siha..but i did'nt mind pon,tu bukan matlamat utama siha..huhuhu..

setakat ni,mmng ramai yg wish through fb je..kat henset just sorang je..maybe ramai wish kat number siha,tapi as u know ,my number dah hilang..so,skrg i pakai nombor baru..ngee..

"siha,hadiah apa yg ko dapat tahun ni??"


ooo..bnyk sangat hadiah yg siha dapat..,hehe,xde la,sikit je but its really worth to me..

1-doa dari kwn2 (depa doakan siha kurus ~yahoo~)
2-senyuman dari kawan2 (senyuman paling mahal)
3- nyanyian happy besday dari naadhirah naiimi (suara dia sumbang sikit,harap dia boley elokkan vokal dia lepas ni)

4-wish dari family.



erm,tu je kot..hahaha..xde apa yg menarik dgn besday siha tahun ni..hihihi..sebelom terlupa ,thanks kpada sesapa yg wish kat siha yer,,heheh..



~muka budak yg dah berumor 19~







0 ahli syurga in the house: