Segmen: AKTIVITIKU DI RUMAH



okay...mak ada wat segmen tadi..suka je siha nak join..tajuk dia ialah aktivitiku dirumah..


aktivitiku di rumah ialah
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


hahaha..SAPU SAMPAH kat luar rumah..mmng best..u need 2 bear in ur mind that naasiha sakina adalah budak rajin..hehehe..

7 ahli syurga in the house:

Cik Eka said...

hai awak..wahh rajinnya..hehehehehe

tapi banyak daun2 kering..kalau bakar best tu..hehehheehe

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhh rajinnya membersihkan kawasan rumah.. bagus2... mmg rajin =) tankiuuu ye kerana sudi join segmen mak ni yer =)

seeha said...

@cik eka: hahaha..klw bakar,mmng best pon...abis siha sapu,siha x bakar daun2 tu,siha soh adek siha yg bako kan,sbb siha x ley sikit ngan asap2 ni..hehehe..thanks 4 comment ya..

@mak:hahaha..thanks gak kat mak sbb wat segmen ni..

Cik Eka said...

seeha..tulah pasal..eka kalao dapat bakar daun tu..memang asyik.suka tengok daun tu terbakor.hahahahaha

dulu masa budak2 memang suka tgok org bako sampah main asap sampai terbatuk2...hehehehe

cik najihah said...

singgah dari segmen Mak Dara..

Qaseh mYra said...

sejak bila hg rajin sapu sampah ni??
kalo ak p umh hg, x pnah pun hg pgang penyakar..hikhik

seeha said...

@cik ieka: hahaha..mmng best main bkr2 sampah kan..suka2,

najihah: thanks singgah,nnti siha singgah blog awak plak ek..

@myra: cis..tipoo,ang pnah kan nampk ak dok ckr sampah kat umah,wat2 munafik plak dah..