nur kasih the movie

assalamualaikum..

hurm..sgt happy today..

sbb utama ialah..erm,korang tgk bwh ..



okay,i need to admit that i still not watch this movie.hohoho..agak ketinggalan keretapi la kan..org lain dah tgk movie ni since brbulan2 yg lalu..lantak la..sbb utama siha x tgk movie ni is because siha is not a cinema person..siha x biasa la gi panggung2 ni..maybe satu hari nnti kot..im not ready enough to be there..hahaha..

so,pagi tadi,bila tgk je status cam 2 kluar,makanya siha la org paling happy..siha x de la fanatik sgt kat citer nur kasih,it just because siha x sabo2 nak nangis..siha pnah citer kat korang kan yg siha suka tgk movie yg boley kasi siha nangis,..and this is it.hahahaha..~klakor la ak ni~

ramai kwn siha yg tgk movie ni mngakui bahawa mereka mnitiskan air mata setiap saat..~eh,tol ke ??~


6 ahli syurga in the house:

Jue AbdRahman said...

akak tak suka cite sedih2.. sebab akak kuat nangis.. :D

seeha said...

@kak jue: hahaha,siha suka layan citer sedih2..lagi sedih,lagi best..hahaha..akak dah tgk movie ni??

Jue AbdRahman said...

tak, drama pun akak tgk sekali 2 jek.. kuikui.. akak mmg elak cite sedih2.. tak bleh la, nanti terbawak2.. wahahaa

alyea said...

seeha cter ni mmg sedey..alyea pon sebak dalam pngungg,,tp x nanges..malu..wuwuwu

muz said...

saya tak suka movie banyak part sedih ne...huhu


Jom Jalan Bah Kita

seeha said...

@kak jue: hahaha..so,akak suka citer yg cam ne??

@alya:ye ke alya??waduh..x sabo nak tgk movie ni..tapi kwn siha ckp,kat panggung 2,semua style nangis x cover punya..sampai teresak2 pon ada..

muz: hurm,harus lah diakui bahawasanya lelaki sgt2 x minat tgk movie sedey..abg siha pon ckp bnda yg sama cam muz ckp.