handphoneku hilang

assalamualaikum...

hai korang...sihat??hehehe..klw x sihat.gi jmpa doktor cepat2 taw..then mintak M.C sekali..mwahahahaha..

siha sekarang ni dah ada kat kolej dah..semalam siha naek keretapi dari sungai petani  kol 8.50 p.m and sampai KL sentral kol 5.30 a.m..that was my first experince naik train..teruja gak kot..tapi yg x bestnya neak kretapi ni sbb pjalanan dia lama sgt..dekat2 9 jam kot prjalann dia..whatever la..janji dah selamat sampai kan..

nat tawu x,siha ada bad new ni, handphone siha hilang la..semalam waktu siha dah siap packing beg2 siha,siha nk msj kawan siha,nk gtaw dia yg siha dah siap dah.tapi siha start panik bila phone siha x brjaya djumpai..sgt2 gabra la waktu 2..dah la keretapi siha kol 8.50,waktu phone siha hilang 2 dalam kol 8.10 p.m...so,mmng x ley nak pikir pa dah..klw siha stay kat umah,siha jenis yg x kisah klw xde phone pon,tapi klw college life ni,mmng something yg amat merunsingkan la klw x de phone..cam na kwn2 siha nk contact ngan siha,klw kels batal,cam ne ktua kls nk inform kat siha,then,klw tetiba ada emergency,cam na siha nak taw..adoii...mmng sush..oley krana waktu x mengizinkan siha untk cari phone 2,makanya siha TERPAKSA dgn BERAT HATINYA membiarkan je phone 2..cuma sekarang ni,siha mmng sush hati sgt2..klw nak beli baru,x mngkin la kot sbb siha xde duit..sedih woo..dlm kreta on the way nk gi stesen keretapi 2,siha nangis..sekarang ni siha dah rasa cam nak gila ..what should i do?? huhuhu

2 ahli syurga in the house:

Arina Shamsul said...

ala cian.takpe..sabar ye..pas ni mesti dpt HP yang canggih tu..insyaallah..;-)

seeha said...

amin..thanks yer arina..tapi klw arina rasa nak bagi siha hp baru pon ok gak..haahaha