best nyeww bukak posa ramai2..

assalamualaikum..

hari ni hari khamis,bersamaan dgn 14 julai..ok,ada sesapa yg puasa x hari ni???

~"siha2,kami pon posa"

wah,bagus2...bulan syaaban mmng elok la nak posa sunat kan..siha pon posa gak..~aduh,riak plak dah aku ni~

ok,bukan nak riak...tapi siha just nak story,taw x, hari ni siha buka posa kat masjid kolej siha..geng2 siha semuanya posa kecuali dirah sbb dia nak kna derma darah..

kawan siha,si salwa cadangkan untk bukak posa kat masjid,siha ngan mira ok je mmndangkan kami semua x pnah pon bukak posa kat masjid since jadi mahasiswi kat kolej ni..org laen dah beribu kali kot bukak posa kat masjid..

lebih kurang kol 7 , rombongan kami pon btolak la ke masjid..waduh,rombongan uhh..dah mcm nk pinang anak dara dah...org lain kol 6 lebey dah pi,biasa la,kami ni jenis wat kolej ni cam bonda kami yg punya..hahaha...



~sekali tgk,cam nasi mandy pon ada~

~salwa n mira~


~baca doa dulu~


~mkn guna talam pergghh,terbaek..~


~



~ain bawak bekal ~


siha mmng teruja la bukak posa kat masjid..meriah tawu!!..spnjng hidop siha,siha cuma pnah bukak posa kat umah, and hostel (time form 1)..so, kali ni laen dari yang alen la kiranya..dah la mkn guna talam...best woo..walaupon mknn yg dihidangkan 2  xde la sedap cam sausage mc muffin,but it still sedap.. ~eh,perlu ke ak mention mc muffin uhh??~..

ok,dah mls nak merapu lbey2..so,kpada hampa yg nk posa besok or bila2,selamat berposa la siha ucapkan..hehe


0 ahli syurga in the house: