mid term law besok!!!

assalamualaikum semua..hehe..x nak wat muqaddimah pnjng2 ,nk trus ke topic..hurm,nak taw x,siha tgh sakit otak ni..mana x nya,tadi dok study subject law sbb besok mid term..so,x ley la nak wat pejam mata sgt kan dek kerana markah mid term ni akan menentukan gred siha untuk final nnti,...

even it just a mid term,tapi tajuk yg bakal masuk banyak la jugak ..antaranya,mas kahwin dan pemberian,poligami,talak,fasakh,khulu,taklik,n banyak lagi la..~dah senget kpala siha skrg ni~

dgr cam senang je kan topik2 kat atas 2,tapi cuba korang semua try baca tgk...mesti hampa akan terus mminta bantuan panadol activ fast..ngeh3..

but,unfortunately plak tetiba ja siha selsema..adoiiiii...sesak nafas den ni ha..hope besok siha ley wat la..ameen..doa2 kan lah yer..



~saya nak dapat A besok!!~

0 ahli syurga in the house: