comel banget!!!!!!

assalamualaikum..

hurm,rajin plak siha update blog mlm2 buta ni kan..dah bosan sgt sbnarnya ni..2 yg rajin update blog..hahaha..

cuba korang tgk pic kat bawah ni..


ha,dia ni pelakon sinetron faiz faizah..comel sgt2....rasa cam nak cubit ja pipi dia yg tembam 2..dream to own this cute kid..hehehehe..tiap malam siha tgk sinetron faiz faizah ni..crita dia best..klw x silp,2 years ago crita ni dah prnah ditayangkan,tapi siha x tgk pon sbb petang2 ada kelas quran..sekrang ni baru tgk balik..kelakar la..walaupon crita ni story pasal budak2,tapi pengisian dia mmng best..x bosan labgsung..sampai abang n mak siha pon suka giler kat citer ni..citer dia plak santai je..watak yg paling siha suka is abg jali..kononya dia ni ustaz kat rumah nak yatim,tapi sbnarnya dia ni penyeluk saku..bila dia dah dok umah nak yatim 2,dia dah mula berubah...













0 ahli syurga in the house: